Teljes élet program - Biolife

Emberség, teljes élet programunkat

Azért hívtuk életre, hogy együttműködésre hívjuk azon vállalatokat, akiknek egyaránt fontos, hogy hozzájáruljanak munkavállalóik egészségének megőrzéséhez és segítséget nyújtsanak másoknak!

Miért jó csatlakozni?

A programhoz csatlakozó partnereink számára ingyenes kitelepülésen egészségügyi szűrővizsgálatokat és állapotfelmérést, életviteli tanácsadást biztosítunk, így támogatva a munkatársaik egészsége érdekében folytatott tevékenységüket.

A vállalatok pedig egy társadalmilag fontos témára, a mások életminőségét befolyásoló plazmaadásra irányíthatják rá a közös munka keretében a munkavállalóik figyelmét, többek között teret biztosítva a BioLife plazmaadást megismertető megjelenéseinek.

Miért fontos?

A vérplazma mesterségesen nem előállítható, és Magyarországon több ezerre tehető azoknak a száma, akik plazmaalapú terápiában részesülnek. Egyes veleszületett vagy szerzett betegségeknél, így a vérzékenység, az elsődleges immunhiány vagy a hepatitis B esetében rendszeres kezelésre van szükség ahhoz, hogy a beteg teljes életet élhessen. De bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy vérplazmaalapú terápiára szorul, mivel balesetek, műtétek, égési sérülések során is szükség lehet plazmaalapú készítményekre.

Emberség, teljes élet díj

A csatlakozás és a téma iránti elhivatottság jelképeként minden vállalatnak, amely csatlakozik a programhoz, díjat és oklevelet adunk át. Szándékunk, hogy közösen dolgozzunk azon, hogy eme jelképet tartalommal töltsük meg, és rangként szolgáljon a munkatársai és az emberek felé felelősen viselkedő vállalatnak.

Csatlakozzon az Ön vállalata is!

Nagy örömmel várjuk az érdeklődő közép- és nagyvállalkozások csatlakozását a programhoz a magyarországi BioLife plazmaközpontok nyolc városában: Budapesten, Debrecenben, Egerben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett és Szegeden. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen ismerne meg további részleteket, kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Jelentkezési lap
Első alkalom Rendszeres donor