GYERE EL NÉGYSZER 30 NAPON BELÜL, ÉS INDULJ A NAPI NYEREMÉNYEKÉRT! 


Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?


1. REGISZTRÁLD MINDEN LÁTOGATÁSOD!

A plazmaadást KÖVETŐEN, az anonim donorelégedettségi kérdőív kitöltése után azonnal lehetőséged van regisztrálni látogatásod!

Ehhez szükséged lesz a donorszámodra, melyet ha nem tudsz, a recepciótól megkérdezheted. Emellett a játékban való részvételhez meg kell adnod születési dátumod is. Kérjük figyelj rá, hogy pontosan add meg ezt a két adatot, mert ez alapján azonosítunk és vehetsz részt a nyereményjátékban.


2. GYERE EL NÉGYSZER 30 NAPON BELÜL, ÉS AZONNAL NYERHETSZ!

Ha 30 napon belül négyszer ellátogatsz hozzánk, és minden egyes alkalommal regisztráltad látogatásod, azonnal megnyerheted a napi nyereményt!

A nyeremény átvételéhez kérjük, mutasd be az ezt igazoló képernyőt a recepción.


3. MINDEN TOVÁBBI LÁTOGATÁSODDAL NYERHETSZ!

Ha egyszer teljesítetted a négy látogatást 30 napon belül, minden egyes újabb látogatásodkor lehetőséged van játszani és nyerni!

Akkor is regisztrálnod kell a látogatást a nyereményjátékban való részvételhez, ha már teljesítetted a négy sikeres látogatást 30 napon belül.


Nyeremények

Lidl utalvány 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft, 20.000 Ft vagy 50.000 Ft értékben

Mediamarkt utalvány 5.000 Ft vagy 10.000 Ft értékben

Decathlon utalvány 5.000 Ft vagy 10.000 Ft értékben

Sorsjegy ajándékcsomag 5.000 Ft vagy 10.000 Ft értékben

Okostelefon

Samsung okos TV

JBL GO 3 hangszóró

A nyereményjáték időtartama: 2024.01.15. – 2024.04.13., vagy a készlet erejéig. Ha a játékos 30 napon belül 4 sikeres látogatást teljesít plazmaközpontunk valamelyikében, minden további látogatás alkalmával részt vesz a napi nyeremény sorsolásán. A nyeremények központonként és időszakonként eltérhetnek. Sikeres látogatás = orvosi vizsgálat negatív szerológiai eredménnyel és a kapcsolódó adminisztráció (szabályzatok, adatok, kérdőívek) teljes körű elvégzése. A fotók illusztrációk. Az ajánlat nem teljes körű, további részletek és a részletes szabályzat elérhető weboldalunkon és plazmaközpontjainkban.

Első alkalom Rendszeres donor