FOCIHETEK A BIOLIFE-NÁL!

MOST MINDEN SIKERES LÁTOGATÁS UTÁN HÚZHATSZ EGY SORSJEGYET, AMIVEL MEGNYERHETED A NAPI NYEREMÉNYEK EGYIKÉT!

Ha nem nyertél, akkor se csüggedj, hiszen részt vehetsz a fődíjsorsoláson, ahol 150.000 Ft értékű REWIN utalványt nyerhetsz!

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

1. KAPARD LE A SORSJEGYET ÉS AZONNAL MEGTUDOD, MEGNYERTED-E A NAPI NYEREMÉNYEK EGYIKÉT!

Ha nyertél, kérjük, add oda a nyertes sorsjegyet a recepciósnak, és megkapod a nyereményed.

2. HA AZT OLVASOD, HOGY "INDULHATSZ A FŐDÍJÉRT", NEM KELL MÁST TENNED, MINT A SORSJEGY HÁTOLDALÁT KITÖLTENI AZ ADATAIDDAL, BEDOBNI A SZELVÉNYT A RECEPCIÓN ELHELYEZETT URNÁBA, ÉS MÁRIS RÉSZT VESZEL A FŐDÍJSORSOLÁSON!

Kérjük, olvashatóan írj, mert a nyertest a szelvény alapján értesítjük, az ott megadott elérhetőségen.


NAPI NYEREMÉNYEK:

BIOLIFE FOCILABDA

10.000 FT ÉRTÉKŰ MEDIAMARKT AJÁNDÉKKÁRTYA

15.000 FT ÉRTÉKŰ TESCO UTALVÁNY

BIOLIFE TÖRÖLKÖZŐ

FŐDÍJ:FŐDÍJSORSOLÁS: 2024.07.01.

A nyereményjáték időtartama: 2024.05.15. – 2024.06.29., vagy a készlet erejéig.

Minden sikeres látogatás után egy sorsjegyet kapsz, amivel akár azonnal megnyerheted a napi nyereményt. A napi nyeremény átvételéhez a nyertes szelvényt le kell adnod a recepción. Ha nem nyersz napi nyereményt, töltsd ki és a recepción add le a sorsjegy hátoldalán található nyereményszelvényt, mellyel a játék végén sorsoláson veszel részt, ahol akár megnyerheted a fődíjat! A napi nyeremények központonként és időszakonként eltérhetnek. * A játék végén központonként 1 db 150.000 forintos Rewin utalvány kerül kisorsolásra. Fődíjsorsolás: 2024. július 1. A fotók illusztrációk. Sikeres látogatás = sikeres plazmaadás előzetes negatív szerológiai eredménnyel és a jelen promócióval kapcsolatos adminisztráció (részvételi feltételek elfogadása, nyertes szelvény leadása, nyereményszelvény kitöltése és leadása) teljes körű elvégzése. Plazmaadás = minimum 500 ml plazma leadása alkalmanként. Az ajánlat nem teljes körű, további részletek és a részletes szabályzat elérhető Ide kattintva és plazmaközpontjainkban.


SOK SZERENCSÉT KÍVÁNUNK!

Első alkalom Rendszeres donor